Featured

Добредојдовте на веб страницата на Водомат

Основни дејоности се:
·       Пумпи и пумпни станици – комплет со автоматика

·       Базени и фонани – хидротехничка опрема, филтри, пумпи и комплет опрема со автоматика, хемија и одржување

·       Наводнување – капка систем, спринклери, микроспринклери и автоматика (далечинско управување,

компјутерско управување, управување преку интернет мрежа и друго).

·       Поставување на инсталации за водовод и канализација

·       Автоматика и електроника за командни електро ормари за пумпни станици и други уреди

·       Проектирање на хидтротехнички објекти

 

Во периодот од основање до денес имаме воспоставени партнерски релации со повеќе фирми, (приватни и државни претпријатиjа), проектантски бироа, консултатнски куќи, градежни претпријатија, странски фирми, факултети и други

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Адреса: Драган Стопаревиќ бр.10
Куманово, Македонија

телефон: +389 (075) 427 397

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

www.vodomat.mk

Нашата цел...

Нашата цел е да бидеме на највисоко ниво во поглед на квалитетот и професионалноста на производите кои ги нудиме !