22 ГОДИНИ ИСКУСТВО

ВОДОМАТ

Изработуваме и проектираме системи за водоснабдување и базени

photo

КОИ СМЕ НИЕ?

ЗА НАС

ВОДОМАТ ДООЕЛ од Куманово е друштво за градежништво, инжинеринг и трговија основана во 2000 година. Изработуваме и проектираме системи за водоснабување и базени.

Во периодот од основање до денес имаме воспоставени партнерски релации со повеќе фирми (приватни и државни претпријатиjа), проектантски бироа, консултатнски куќи, градежни претпријатија,странски фирми, факултети и други, од кои ќе споменеме неколку: Градежен факултет, Електро факултет, Проектантска фирма „Простор“ од Куманово, Изведувачка и проектантска фирма „Козјак“ Куманово, Проектантска и изведувачка фирма „Евгенија план“ од Куманово, Јавно пртпријатие „Водовод“ од Куманово, Јавно претпријатие „Чистота и Зеленило“ од Куманово, Општина Куманово, Општина Липково и други.

Нашата цел е да бидеме на највисоко ниво во поглед на квалитетот и професионалноста на производите кои ги нудиме!

Girl in a jacket

ШТО НУДИМЕ?

УСЛУГИ
icon-photo

ПУМПИ И ПУМПНИ СТАНИЦИ

Пумпи и пумпни станици - комплет со автоматика

icon-photo

БАЗЕНИ И ФОНТАНИ

Хидротехничка опрема, филтри, пумпи и комплет опрема со автоматика, хемија и одржување

icon-photo

НАВОДНУВАЊЕ

Капка систем, спринклери, микроспринклери и автоматика (далечинско управување, компјутерско управување, управување преку интернет мрежа и друго)

icon-photo

ПОСТАВУВАЊЕ НА ИНСТАЛАЦИИ

Инсталации за водовод и канализација

icon-photo

АВТОМАТИКА И ЕЛЕКТРОНИКА

За командни електро ормари за пумпни станици и други уреди

icon-photo

ХИДРОТЕХНИЧКИ ОБЈЕКТИ

Проектирање на хидротехнички објекти

Girl in a jacket

НАШИ ПРОЕКТИ

ГАЛЕРИЈА
  • БАЗЕНИ
  • НАВОДНУВАЊЕ
  • ПРОЕКТИРАЊЕ
  • ПУМПИ

Дали имате некакви прашања?

КОНТАКТ
photo
Loading
Your message has been sent. Thank you!